background-image: linear-gradient(to right, #4C7A7A 0%, #00324A 100%);
Riječ Dekana
Poštovani studenti, budući kolege menadžeri sustava IT -a !

Dozvolite da Vam predstavimo studij informatičkog menadžmenta kako biste o izboru obrazovne institucije odabrali ono najbolje za sebe i svoju budućnost.
VPŠ Minerva jedina je privatna visoka škola informatičkog menadžmenta i sigurnosti informacijskih sustava, na  području od Rijeke do Dubrovnika. VPŠ Minerva izvodi nastavu u suvremeno projektiranoj i opremljenoj zgrada sa svom potrebnom infrastrukturom. Kadar je optimalan spoj mladosti i iskustva. Omjer nastavnika i studenata  omogućava organizaciju nastave u manjim grupama i dobru komunikaciju s nastavnicima, omogućava mentorski pristup nastavnika prema studentima. Interaktivna komunikacija nastavnika i studenata omogućava prilagodbu nastavnog programa, kao i načina izvođenja nastave potrebama studenata. Studenti koji diplomiraju na VPŠ Minervi imaju odlične šanse za relativno brzo zapošljavanje. 

VPŠ Minerva je društvenog smjera, a posebnost je u tome što kroz interdisciplinaran pristup, studente upućuje na svijest o primjeni poslovne etike, zaätite okoliša i razvojne resurse, osjetljivost u području ljudskih, radnih i socijalnih prava, humanog menadžmenta, profesionalne i šire društvene odgovornosti. Studenti se educiraju u pravcu razvojne logike ekonomskih i poslovnih gledišta u kontekstu znanstvenih disciplina i praktičnog djelovanja u poslovnom okruženju. Posebne kompetencije se temelje na visokostručnoj i profesionalnoj osposobljenosti za područje menadžmenta informacijskih sustava koje podjednako obuhvaćaju menadžerske kompetencije i informatičko - programersko obrazovanje, prvenstveno usmjereno vođenju projekata, upravljanju poslovnim funkcijama i procedurama u različitim poslovnim sustavima, a manje na samom programiranju.

Nastavni program usmjeren je stjecanju praktičnog i primjenjivog znanja, kako bi studenti naučili  primjenjivati što više praktičnih alata i aplikacija koji će im sutra biti od velike koristi u radu i daljnjem razvoju. VPŠ Minerva uključuje svoje studente na konferencije koje se bave obradom aktualne problematike te na projekte u kojima bi primijenili svoja znanja s područja računovodstva i financija, poduzetništva, marketinga, financijskog menadžmenta itd. VPŠ Minerva sustavno radi na nadograđivanju svog nastavnog programa, poboljšanju  kako bi išla u korak s potrebama tržišta .
Po čemu se još VPŠ Minerva razlikuje od drugih?  Upravo po svom interdisciplinarnom nastavnom programu. Prema provedenim istraživanjima najtraženija zanimanja kako u Republici Hrvatskoj tako i u EU upravo su područje menadžmenta IT-a i računarstva :
- analitičari sigurnosti informacijskih sustava
- IT menadžeri
- projektanti i dizajneri informacijskih sustava
- računalni i mrežni administratori sustava

Ako ste u potrazi za jedinstvenim obrazovnim iskustvom, kojim ćete steći znanje i vještine koje su potrebne za uspjeh u poslovnom svijetu, VPŠ Minerva je idealan odabir. Uz male grupe i uz veliku akademsku i administrativnu podršku, u pozitivnom okruženju, možemo jamčiti osobni pristup obrazovanju svakom našem studentu.

Srdačno,                                                                                                            

Dekan:

dr.sc.Ante Čorkalo
Za studente
Upisi
Korisni linkovi
Log In
Korisničko ime:
Lozinka:
 Zapamti me
 
Galerija - to smo mi
Erasmus
 
VISOKA POSLOVNA ŠKOLA MINERVA
DUGOPOLJE - STUDIJ ZA MENADŽMENT
VISOKA POSLOVNA ŠKOLA MINERVA
Visoka poslovna škola, obrazovanje, seminar poslovnog engleskog, seminari informatike ECDL, seminari poslovna komunikacija, menagerske vještine, vještine prodaja.


Pridružite nam se na društvenim mrežama!
KONTAKT
Ulica sv. Duje 8/a, 21204 Dugopolje
tel:
+385 21 493 100
mob:+385 99 3003 555
mail: vps.minerva@gmail.com
web: http://vps-minerva.hr/