background-image: linear-gradient(to right, #4C7A7A 0%, #00324A 100%);
O nama
Visoka poslovna škola Minerva osnovana je 2007.godine radi obavljanja djelatnosti visokog obrazovanja putem organizacije i izvođenja stručnih studija. Sjedište je u Dugopolje u neposrednoj blizini grada Splita. Visoka poslovna škola Minerva obavlja stručnu, znanstvenu djelatnost u skladu sa Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju te u skladu sa Statutom Visoke poslovne škole Minerva.

Stručni studij informatički menadžment
u trajanje je najmanje tri godine, težina studija je 180 ECTS bodova.

Informatički menadžment, smjerovi:
Menadžment informacijskih sustava
Menadžment sigurnosti informacijskih sustava

Stručni studij informatičkog menadžmenta izvodi se kao redoviti i izvanredni studij, sukladno Zakonu. Završetkom stručnog studija informatičkog menadžmenta, sukladno, studijskom programu polaznik stječe kompetencije i znanja vezanih uz menadžment i upravljanje poslovnim informacijskim sustavima. U aktivnostima menadžmenta projektiranja i realizacije projekata informacijskih sustava, menadžmenta održavanja sustava i menadžmenta sigurnosti sustava te zaštite podataka informacijskih sustava.VPŠ Minerva kao razvojni subjekt želi obrazovati studente u pozitivnom poduzetničkom okruženju i partnerskom nastupu lokalne administracije prema poduzetnicima. Svjesna svoje šire odgovornosti u društvenoj zajednici aktivno promiče obrazovanje kao osnovu gospodarskog razvoja i izgradnje konkurentnosti nacionalne ekonomije. Visoka poslovna škola Minerva iako je mlada visokoškolska ustanova
sustavno i kvalitetno provodi svoje osnovne zadatke, a to su edukacija studenata, stručni i znanstveni istraživački rad, međunarodna suradnja, suradnja s gospodarstvenicima i društvena uloga u razvoju zajednice u kojoj djeluje, teži izvrsnosti i prepoznatljivosti u regiji i šire.
Za studente
Upisi
Korisni linkovi
Log In
Korisničko ime:
Lozinka:
 Zapamti me
 
Galerija - to smo mi
Erasmus
 
VISOKA POSLOVNA ŠKOLA MINERVA
DUGOPOLJE - STUDIJ ZA MENADŽMENT
VISOKA POSLOVNA ŠKOLA MINERVA
Visoka poslovna škola, obrazovanje, seminar poslovnog engleskog, seminari informatike ECDL, seminari poslovna komunikacija, menagerske vještine, vještine prodaja.


Pridružite nam se na društvenim mrežama!
KONTAKT
Ulica sv. Duje 8/a, 21204 Dugopolje
tel:
+385 21 493 100
mob:+385 99 3003 555
mail: vps.minerva@gmail.com
web: http://vps-minerva.hr/