background-image: linear-gradient(to right, #4C7A7A 0%, #00324A 100%);
Misija, vizija i strategija
Visoka poslovna škola Minerva prema službenoj klasifikaciji Ministarstva:

- Vrsta studijskog programa: stručni studij
- Znanstveno područje: društvene znanosti
- Znanstveno polje: ekonomija
-
Sukladno tome smo klasificirani za društveno područje, a studijski program odražava odnos ekonomskih i informatičkih kolegija. Kako bi se osigurali planirani ishodi učenja u postojećim studijskim programima traži se interdisciplinarni pristup te uz sadržaje iz područja ekonomije, upravljanja, menadžmenta, prava, upravljanja kvalitetom u značajnoj mjeri su zastupljeni i sadržaji iz područja informacijskih tehnologija.

Misija VPŠ Minerve je prenijeti vrijednosti, znanja i vještine potrebne studentima s ciljem stvaranja visokoobrazovnih stručnjaka usmjerenih praksi koji će kreativnom primjenom stečenih znanja, uspješno odgovoriti poslovnim izazovima. Misija VPŠ Minerve Informatički menadžment je razvijati i provoditi obrazovanje najviše kvalitete koje će svakog sudionika (studenta / studenticu, nastavnika i
gospodarstvenike) motivirati da u okviru svojih ambicija i interesa uključe u upravljanje suvremenim tokovima ekonomije i informacijskih tehnologija. VPŠ Minerva studijske programe usklađuje sa zahtjevima tržišta rada i procesima u nacionalnoj, europskoj i globalnoj ekonomiji. Promicati visoke etičke i moralne vrijednosti poslovanja, odgovornosti prema čovjeku, zajednici i prirodi, njegujući
toleranciju, razumijevanje različitosti i kulturu dijaloga. Snažan je naglasak na podizanju društvene svijesti o mjestu i ulozi informacijskih tehnologija u širim društvenim okvirima.

Vizija VPŠ Minerve je postati respektabilni centar izvrsnosti, izvor znanja, žarište partnerskog i suradničkog okupljanja na lokalnoj, nacionalnoj, međunarodnoj razini.

Strategija VPŠ Minerve je kroz akademsku izvrsnost postići visoku kvalitetu svih segmenata obrazovnog procesa kako bi studentima osigurali visku razinu znanja i uvjeta za savladavanje gradiva te ih obučili za cjeloživotno obrazovanje i uključivanje u globalno tržište rada. Radi ostvarenje svoje vizije, misije te kratkoročnih i dugoročnih ciljeva VPŠ Minerva je odabrala strategiju sljedećih, jasno utvrđenih odrednica:

• Stvaranje i unaprjeđivanje studijskih programa koji će svojim sadržajima i metodama najbolje odgovarati različitim potrebama tržišta rada za suvremenim obrazovanim poslovnim stručnjacima,
• Stalna izobrazba i usavršavanje zaposlenika,
• Kontinuirano osuvremenjivanje organizacije rada,
• Usklađivanje prostornih kapaciteta, poboljšanje uvjeta rada i prilagođavanje tehnološkim promjenama,
• Stalni nadzor i unaprjeđenje sustava kvalitete.
Za studente
Upisi
Korisni linkovi
Log In
Korisničko ime:
Lozinka:
 Zapamti me
 
Galerija - to smo mi
Erasmus
 
VISOKA POSLOVNA ŠKOLA MINERVA
DUGOPOLJE - STUDIJ ZA MENADŽMENT
VISOKA POSLOVNA ŠKOLA MINERVA
Visoka poslovna škola, obrazovanje, seminar poslovnog engleskog, seminari informatike ECDL, seminari poslovna komunikacija, menagerske vještine, vještine prodaja.


Pridružite nam se na društvenim mrežama!
KONTAKT
Ulica sv. Duje 8/a, 21204 Dugopolje
tel:
+385 21 493 100
mob:+385 99 3003 555
mail: vps.minerva@gmail.com
web: http://vps-minerva.hr/